Genieten van het zonnetje, maar wel met de juiste bescherming!

Genieten van het zonnetje, maar wel met de juiste bescherming!

Sun is out and problably so are you!

Heerlijk die zon, maar zoals je waarschijnlijk al wel zal weten genieten je best met mate van het zonnetje en natuurlijk altijd beschermd!

Dat zonnecrème onmisbaar is om je huid gezond te houden moet ik je vast niet meer vertellen. Maar welke zonnecrème is dan de beste optie? En wat met supplementen?

Wist je dat...

30% van het zonlicht bestaat uit blauw licht en slecht 5% uit UV? Uit onderzoek blijkt dat het blauwe licht van de zon schadelijk is voor onze huid, net als het blauw licht van al onze schermpjes. Blauwe licht golven dringen namelijk dieper in de huid dan UVA en UVB stralen, het tast onze opperhuid maar ook onze lederhuid aan. 

Blauw licht is dus absoluut niet je vriend en je ervoor beschermen is van groot belang. Hoe doe je dat? Door een goede SPF te smeren, dagelijks, denk aan onze 360° van Heliocare, die naast bescherming ook herstel teweeg brengen. En daarnaast kan je jouw huid van binnenuit ondersteunen en extra beschermen.

Skin Blue Filter is ons advies wanneer je jouw cellen wil beschermen tegen blauw licht, rimpels, bruine vlekken, ... . Dit supplement gaat jouw cel in topconditie brengen zodat het zichzelf bij blootstelling kan beschermen. Want toegeven, hoe groot is de kans dat je een plekje vergeet in te smeren? Moet je dan niet meer smeren? Absoluut wel! SPF is jouw schild voor schadelijke stralen, hoe meer je ze kan buiten houden, hoe beter! 

Genieten van de zon is helemaal prima. Enjoy! Maar vergeet je dus niet te beschermen!