Juist op tijd voor de zomer! - De boost om jouw doelen te bereiken.

Juist op tijd voor de zomer! - De boost om jouw doelen te bereiken.

We zijn verheugd want er zijn 2 toppers toegevoegd aan de Bodyshock lijn.

Net op tijd voor de zomer lanceren we de nieuwe Grascontrol voedingssupplementen! Deze supplementen zijn ontworpen om jou te helpen jouw lichaamsdoelen van binnenuit te bereiken. Ideaal dus nu de zomer voor de deur staat!

Grascontrol voedingssupplementen zijn samengesteld met wetenschappelijk bewezen ingrediënten:- Die samenwerken om gewichtsverlies te ondersteunen - De stofwisseling stimuleren - De algehele gezondheid en welzijn bevorderen.

De Bodyshock-lijn is jouw hulpmiddel bij afslanking en versteviging.


What's NEW?

Grascontrol Detox Powder: Een 20 dagen kuur om vastgehouden, opgestapeld vocht te verwijderen en het lichaam te zuiveren. Dankzij de unieke mangosmaak geniet jij op een verfrissende manier van jouw nieuwe gezonde gewoonte!

Detox Powder - BodyshockGrascontrol Lipactive Solution: Een intensief 14 dagen plan om de stofwisseling te stimuleren en hardnekkig vet te elimineren. In no-time stoom je jouw lichaam klaar voor de zomer dankzij deze Lipactive Solutions met grapefruit smaak.

Grascontrol - Bodyshock

 

Wij zijn fan!

Alle Grascontrol voedingssupplementen zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.