Advanced Nutrition Programme - Echte schoonheid start vanbinnen!

Advanced Nutrition Programme - Echte schoonheid start vanbinnen!

| Merel van der Himst

Een warm welkom voor onze nieuwe aanwinst Advanced Nutrition Programme. We moesten er even op wachten, maar het was het wachten waard! 

Echte schoonheid start vanbinnen en dat mag je vrij letterlijk nemen. Je skincare routine is namelijk van groot belang, maar de voeding die je jouw huid vanbinnen uit geeft zal mee bepalen of je huid een go of no-go is.

 

Waarom Advanced Nutrition Programme voor jouw huid?:

  1. Huidgezondheid van binnenuit: Je huid voeden start vanbinnen. Een gezonde huid begint met een gezond lichaam en dat voedingsstoffen een cruciale rol spelen bij het bereiken en behouden van een stralende teint hoeven we je niet uit te leggen. Kijk maar eens in de spiegel na een weekendje alcohol en ongezond eten ;) Je huid wordt nu eenmaal opgebouwd aan de binnenkant.

  2. Aanvulling van voedingsstoffen: We worden de dag van vandaag blootgesteld aan heel wat uitdagingen, met de nodige stress als gevolg. De voedingssupplementen van ANP zijn zorgvuldig samengesteld om essentiële voedingsstoffen te leveren die de huid nodig heeft, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten, en omega-vetzuren. Deze voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in de collageenproductie, celregeneratie, hydratatie en bescherming tegen schade door vrije radicalen. Bye bye tekenen van stress, Hello healthy skin! Onthoud dat wanneer je meer doet dan standaard, meer stress ervaart dan standaard, ... je verbruik ook hoger zal liggen.

  3. Resultaatgericht: ANP streeft naar zichtbare resultaten. We like! De producten zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals veroudering, acne, gevoeligheid en droogheid. 

  4. Wetenschappelijk onderbouwd: We kozen voor ANP omdat ze samen werken met voedingsdeskundigen en dermatologen. Hun producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben de nodige certificaten. Ze baseren zich op grondig onderzoek en studies over de relatie tussen voeding en huidgezondheid. Iets waar wij het helemaal mee eens zijn.

Door voedingsstoffen op te nemen die specifiek gericht zijn op de behoeften van jouw huid, dragen de supplementen dus bij aan een gezondere, stralende huid!

Het kan dus ook voor jou een waardevolle aanvulling zijn op jouw skincare routine.  Zeker wanneer je merkt dat je met enkel verzorgingsproducten niet je doelen bereikt. Acné, littekens, pigment, rosacea, onzuiverheden, rimpels, ... . Je huid ondersteunen met supplementen zorgt voor het totaalplaatje en kan dus ook voor jouw huid het verschil maken.

Onze favorieten? Moeilijke keuze, maar hier onze top 5 na veel wikken en wegen.

Skin Ultimate

Voor de optimale gezondheid van jouw huid, haar en nagels.

Skin Moisture IQ

Bye bye droge huid. Smeer jij voldoende en blijft je huid droog? Deze maandkuur is op jouw huid geschreven. 

Skin Collage Synergy

Jouw dagelijkse portie om zelf je collageenaanmaak te bevorderen.

Skin Vit C

Draagt bij aan een goed functionerende huid.

Skin Omegas+

We all need Omegas+ 

 

Nog nog supplementen gebruikt? Nood aan meer info? Stuur ons een mailtje naar team@instituut-merel.be